Follow by Email

יום שני, 30 במאי 2016

תתכוננו להתאהב גלידות נסטלה משיקה את "LA FRUTTA - שלגוני פרי טעימים להפליא עם 50% פרי ב-67-90 קלוריות בלבד

נסטלה השיקו שלגונים טעימים משהו, עם 67-90 קלוריות לשלגון ועם 50% פרי!
אחת ההשקות שהכי נהניתי בה לאחרונה, ולמה? נראה שכוללללם התחברו לשלגונים החדשים וניסו כמה שיותר טעמים.
אננס תפוז, בננה תמר פקאן,פירות אדומים, מלון תפוח,מנגו, תות שדה.
שישה טעמים נהדרים- בכל שלגון מרגישים את טעם הפרי ממש, צבעי המאכל בשלגונים טבעיים ואפשר ורצוי להתפנק על מאגדת שלגונים עם הטעם האהוב  בבית.
גם טבעונים יכולים להנות מסדרת לה פרוטה, יש לשלגונים מרקם נימוח ומתמסמס בפה, והטעמים נבחרו כך שיתאימו לחיך של הצרכן הישראלי, אפשר בוודאות לאמר שיצא להם מוצלח מאוד.




 נרשמה התלהבות גם בקרב נסטלה העולמית, בנסטלה ישראל גאים בצוות הטכנולוגי שהצליח להעיז ולרשום כזו הצלחה במקסימום טעם נפלא ובמינימום קלוריות- מה שאומר, בנות! אפשר ומומלץ להתפנק.




אז איך הכל התחיל?
בודקים מה הצרכנים רוצים וכיצד משתלבת מגמת ה WELLNESS אותה מובילה נסטלה העולמית כאן אצלנו בארץ


חשוב להבין צרכים..

אז מה אנחנו רוצים שיהיה לנו בשלגון המושלם- בריף פיתוח שאומר
הצרכן רוצה 50% פרי, שילובים של טעמים, פירות אקזוטיים עיין ערך מנגו ואננס, מרקם נימוח (חשוב שיהיה טעם של פרי נימוח ולא של קרח), וחשוב לא פחות עד 99 קלוריות לשלגון- אפשרי? בטח 
זו גלית בר סמנכלית שיווק בנסטלה


ושבסוף נארוז את השלגון באריזה שתמשוך את העין ותתאים למוצר-חשוב לא פחות.


קצת הסברים מאיך זה באמת קורה במעבדה, על מחיות פרי , טעמים וניסויים קולינריים


עם הדיאטנית של נסטלה נחשפנו לחשיבות שבשילוב הפירות בתפריט שלנו




כמה פירות צריך לצרוך ביום?


כן, זה מעניין מאוד


הצורך לנשנש משהו מתוק קיים אצל כולנו- ספרו לי על זה..



ארגוני הבריאות מבינים את הצורך..


אז שנלך על גלידה?



את תהליך הפיתוח של לה פרוטה ליוותה גישת נסטלה
טעם,רכיבים טובים,הרכב אופטימלי והגבלת הקלוריות- בסוף זה גם יצא טעים




למה אנחנו רוצים נשנוש בריא?
מגמת הבריאות העולמית שמשפיעה על הצרכנים ועל הרגלי הקניה והאכילה שלנו.



מגיפת השמנה- דוחפת אותנו לדרוש נשנוש בריא!




דרישות דרישות דרישות..



גלידה זה פינוק!


ואפילו פינוק מותר



מחפשים לאכול בריא ולנשנש בריא



אז מה היה לנו?




אחרי שכולנו טעמנו, אהבנו והסכמנו ששלגוני לה פרוטה בהחלט הולכים להשתלב כשלגונים הנבחרים לקיץ 2016 מכל הסיבות הטובות




נתנו לנו לבחור לנו פירות ולהכין גלידה ומי יודע אולי עלינו על הטעם הבא לקיץ 2017..

יאיר פיינברג מפיינקוק דואג שהשלגונים של לה פרוטה ישארו בדיוק בטמפרטורה הנכונה ואז מדגים במכשיר הכל יכול במטבח שלו איך מכינים גלידה טובה.



אנחנו שמנו קצת מכל דבר..תותים, ומנגו, וגויאבה ועוד כמה פירות..וקראנו לה טרופיקנה, לא, זה לא יהיה הטעם הבא בנסטלה ..אבל אנחנו עפנו על הגלידה שהכנו לבד לבד ,טוב כמעט..




זהו חברים, זכרו, במרכולים, ברשתות השיווק מחכה לכם שלגון פינוק במינימום קלוריות ובמקסימום טעם נהדר
נסו אותו, כבר לא תרצו שלגון אחר..
לה-פרוטה של נסטלה - חוויה של פרי.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תכירו את V-CARE - החברה ששוברת את שוק התוספים והויטמינים !

אם גם אתם חושבים שויטמינים ותוספי תזונה לא חייבים לעלות הון הגעתם למקום הנכון V-CARE v-care היא חברה ששמה לה למטרה להפחית את עלויות הבריא...