סלטי צבר מתחדשת ומרחיבה את סדרת המאזטים וסדרת 7% שומן בטעמי בצל כרובית וחציל- שמישהו יביא פיתות!.

בסלטי "צבר לא נחים על גרגרי החומוס ומחדשים ומרחיבים שוב את סדרת המאזטים וכן את סדרת ה 7% בטעמים חדשים ומפתיעים, תרצו לנסות?
החידושים מגיעים לאחר שבקיץ הושקו סדרת המאזטים העשירה וכן סדרת ה 7% שומן שמתהדרת בתואר "אחוזי השומן הכי נמוכים בקטגורית הסלטים"
אז ככה, לסדרת המאזטים הצטרפו שני טעמים חדשים
קרם בצל עדין מהמטבח המרוקאי - מתבקש..שהרי השף של צבר אבי לוי שותף במהלך.
וקרם כרובית מהמטבח הטורקי.
מישהו חושב שישראלים אוהבים כרובית וגם את הבצל במטבח- כנראה שהוא צודק.




אני הכי אהבתי את קרם הבצל!  וככה כל אחד והטעם שלו, אחד אוהב חציל, אחד כרובית, העיקר שיש מה למרוח, והכי כיף זה לקחת פיתה חמה, ולנסות את כולם ..לטבול קצת בבצל, למרוח קצת חציל, או לנגב קרם כרובית, תמיד נחמד שיש במקרר, זה מגוון, לשם שינוי לא רק חומוס מככב, וזה תמיד נחמד להכיר לאורחים טעמים חדשים.




קרם כרובית מהמטבח התורכי במשקל 240 גרם כשרות של הרבנות קרית גת



קרם חציל עם טחינה מסדרת ה 7% שומן בלבד, במשקל 250 גרם וכשרות של בד"צ ורבנות קרית גת.



קרם בצל מהמטבח המרוקאי, מתקתק ועדין, משתלב יפה על כל סוג לחם, מגיע במשקל 240 גרם כשרות בד"צ ורבנות קרית גת.



סדרת המאזטים הינה סדרה קרמית בעלת מרקם חלק, מבוססת ירקות מוכרים ואהובים, ומשדרגת כל כריך וארוחה, המאזטים בסדרה טבעוניים ולהם תו VEGAN friendly 



סדרת ה 7% שומן יוצרה לאחר תקופת פיתוח ארוכה בה הצליחו ליצר סלטים עם אחוזי שומן הכי נמוכים בקטגוריית הסלטים , לאפשר לחפצים בכך להנות ממוצר שהם אוהבים בלי לוותר על הטעם.



מי הולך להביא פיתות?

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אנטיסטקס LISTEN TO YOUR LEGS!

19.3.18 מרכז הקונגרסים חיפה אירוע התרמה גדול של עמותת ל"ב- לילדים חולי סרטן- גם טיפקס יהיו שם.

"דשלי" קוסמטיקה אנטי אייג'ינג חדשנית מבוססת תאי גזע ממקור צמחי- תגיעו תנסו תאהבו תבינו.