יום שבת, 3 במרץ 2018

ועוד מוצר עם פלוס מאוסם - פירורית פלוס 50% קמח כוסמין מלא- לכו על זה!

מידי פעם מתווספים לסדרת הפלוס של אוסם מוצרים חדשים ובריאים הרבה יותר.
אז אחרי שהכרנו את הפלוס בפסטות, בפתיתים, בקוסקוס, בקרקרים ובנשנושים , בקמחים ובאטריות..
התוודענו ליתרונות הבריאותיים של החלבונים, הדגנים המלאים  והסיבים התזונתיים
הגיע הזמן להכיר את הפלוס החדש "פירורית 50% קמח כוסמין מלא" - טדאאם



אז בטח תגידו עד השניצל!
..לא משנים רכיבים! למה בכלל? 
זה טעים? 
שניצל ממילא מטוגן ועוד פנינים כאלו..




אנחנו ציפינו פטריות בפירורית פלוס כוסמין החדשה ויצא מעולה וזה רק הפרומו לשניצלים.
טבלנו נתחי חזה עוף בחרדל ביצים ותבלינים



ציפינו  בפירורית פלוס כוסמין של אוסם



הכנסנו לשמן רותח


טיגנו משני הצדדים



וקדימה לשולחן




ועכשיו מבחן התוצאה
הפירורית החדשה מפזרת קצת יותר פירורים במחבת מאשר הפירורית הרגילה.
השניצלים יוצאים במרקם פריך יותר מאשר שימוש בפירורית רגילה.
טעם? זה אפילו יותר טעים מפירורית רגילה.
לצרכנים שמחפשים את הפלוס הבריאותי - הפירורית הזו בשבילכם.
היא מצויינת לבישול, טיגון ואפיה, אמנם בחרנו בה לטיגון שניצלים ופטריות, אבל אפשר כמובן לבחור באופציות אחרות בריאות יותר כמו בישול ואפיה.
מומלץ להכנס לאתר בישולים להתעדכן במתכונים שונים עם הפלוס ובלעדיו.
כמובן שהכי בריא עם הפלוס. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מיין באזאר מארחים את האמן מקס רינקה-ארץ ציורי הקיר!

חמישי, ערב מונדיאל ואנחנו במיין בזאר של אביעד ועומרי בשוק הפשפשים שביפו, ליתר דיוק ברחוב עולי ציון 7 בסמטה מצויירת וצבעונית להפליא שאייר מק...