יום שבת, 3 במרץ 2018

להיות מאסטר שף עם השוקולדים של מרס- מתכונים לקינוחים מפנקים בשילוב Bounty, M&M’s , SNICKERS, TWIX

צופים במאסטר שף? אני בטוחה שלא פספסתם את הפרק הכי מתוק בסדרה, כן זה עם הקינוחים בשילוב השוקולדים של מארס.
נו..הבאונטי, סניקרס, m&m ,מארס- אני לגמרי באונטי..



מה עושים עם כל הטוב הזה? קודם כל מנשנשים קצת..




ואז שמים סינר ויאללה למטבח..



אם גם אתם מכורים לשוקלדים בכלל ול-Bounty 
M&M’s
SNICKERS
, TWIX 
MARS, בפרט.
 אתם מוזמנים לנסות את המתכונים הבאים של מרס ישראל ולקבל מהאורחים הרבה מחמאות  מתוקות:




טרייפל מרס מושחת
המצרכים (8 מנות):
לבראוניז: 400 גר' שוקולד מריר
1 וחצי כוס שמן
 6 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 וחצי כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח
לקצפת: 4 חבילות שמנת מתוקה להקצפה, 4 כפות אבקת סוכר, 1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה: סירופ שוקולד,  סירופ קרמל, 15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס
אופן ההכנה: מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.




מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 2020X  ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.
מרכיבים את הטרייפל: בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה, מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.

מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.



מיני פאי טוויקס עם שוקולד וקרמל
המצרכים (8 מנות):
לבצק הפריך: 140 גרם קמח לבן (כוס)
20 גרם קורנפלור (2 כפות)
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם סוכר (רבע כוס)
קורט מלח
2 כפות חלב
חלמון
לטופי קרמל: 400 גרם חלב מרוכז ממותק, 200 גרם סוכר חום כהה (כוס לא דחוסה)
75 גרם חמאה, 20 גרם סירופ תירס, 10 חטיפי TWIX MINIS, קצוצים דק
לקרם השוקולד: 150 גרם שוקולד מריר, 50 גרם שמנת מתוקה, לקישוט: 5 חטיפי מיני טוויקס חתוכים לרבעים
אופן ההכנה:
מכינים בצק פריך: מחממים תנור ל-175 מעלות. מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים). מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד שנוצר גוש בצק.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית. מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12 דקות, עד להזהבה.




מכינים טופי קרמל: מחממים בסיר קטן חלב מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת טופי סמיכה ואחידה. מורידים מהאש ומוסיפים את שברי ה- TWIX.
יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני פאי האפויים ומצננים שעה במקרר.
מכינים קרם שוקולד: ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות ומפזרים רבעי TWIX MINIS לקישוט.




ואפשר להתפנק בעבודה על מארס



מבלי לוותר על הבאונטי



ו m&m זה כבר סיפור אחר..



אפשר להכין אזני המן ממולאים בשוקולד מארס - ואפשר לגלות לכולם במה מילאתם..



קצת בצק פריך  וקוביות קטנות של מארס


תשתדלו לא אחד בפה ואחד באוזן המן ...



בתאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ליה לונדון במבצע קיץ

הקיץ הישראלי בשיאו וליה לונדון מפנקת אותך במבצע שאסור לך לפספס! החל מה1.7 ליה לונדון יוצאת בסייל הנחות מטורף – 50% הנחה על מבחר ...