INAC ונחמיה לחוביץ' בערב חגיגת בשרים משובחים בבית שגריר אורוגוואי.

ב 20 במרס התקיימה חגיגה של בשרים משובחים שבמשובחים בבית שגריר אורוגוואי
חברת יבוא הבשר הותיקה  נחמיה לחוביץ' ו - INAC המכון  הבינלאומי לבשר באורוגוואי  ביקשו לחשוף את הקהל הישראלי לנתחי הבשר  המשובחים והכשרים שמגיעים לארץ מאורוגוואי.
בבית שגריר אורוגוואי שבהרצליה פיתוח נערכו כיאה לחגיגת בשר משובחת, המנגלים נפרסו בפינת החצר, מוסיקה מסורתית  ליוותה את האירוע, בר קוקטיילים - וקוקטייל וויסקי אורוגוואי נהדר הוגש לאורחים,
הבשרים טעמם גן עדן, כל פיסה וכל נתח פולפולו הומלחו ונחתכו ביד אמן, והטעם אלוהי.
בשני מסכים גדולים נחשפו האורחים לצילומים מרהיבים כולל שדות המרעה היפייפיים והירוקים  שהם שטחי המרעה הטבעיים של העגלים  באורוגוואי. כמו גם נופים מרהיבים מהמדינה הדרום אמריקאית התוססת.
שגריר אורוגוואי נאם בעברית  תוך שהוא מספר לאורחים על תעשיית הבשר באורוגוואי.
גל לחוביץ' מנחמיה לחוביץ'  סיפר שסוד הקסם של הבשר שמגיע מאורוגוואי  טמון בחשיבות הרבה שמייחסים תושבי אורוגוואי לשמירה על הטבע, גל לחוביץ' אמר שהוא מצטער שרוב הציבור בארץ טרם נחשף לבשר האיכותי בצורה יוצאת הדופן, אבל הרי לשם כך התכנסנו, והאמינו לי , מי שטעם ולו נתח אחד של הבשר האיכותי מאורוגוואי כבר לא ירצה בשר אחר..





עמדת הבשרים - הבשרים הוגשה בשיטה הברזילאית, שזה אומר שנתחי הבשר שנצלו על האש נחתכים בסכין חדה לנתחים קטנים ואז מפלפלים, ממליחים ומוסיפים להם אי אילו תוספות כמו קונפי שום, גרידת לימון, צ'ימצורי ורוטב ברביקיו, לא הכל ביחד..




שגריר אורוגוואי



בר הקוקטיילים


קוקטייל וויסקי אורוגוואי עם תפוז וסיגר קינמון חרוך 




לחיים



אוויר צלול, מים נקיים ושדות מרעה טבעיים הופכים את אורוגוואי למעצמת בשר איכותית ובינלאומית.
תעשיית הבשר מודרנית ביותר, ואורוגוואי היא בין המדינות היחידות שמורשות ליצא בשר לארה"ב.



הבשרים שמגיעים לישראל עוברים שחיטה כשרה למהדרין ועיבוד ראשוני ללא הזרקות מים וכימיקלים שונים טרם הגיעם לארץ.





באורוגוואי חיים 3.36 מיליון בני אדם שמתפרסים על שטחים טבעיים נרחבים. הצפיפות במדינה עומדת על 19 נפשות לקמ"ר בלבד, לעומת 399 נפשות לקמ"ר בישראל. השטחים הבתוליים מאפשרים לתושבי המקום לגדל בקר בסביבה של אוויר נקי, תוך שימוש במים נקיים. לכן, זני האנגוס וההרפורד המקומיים מבוקשים ביותר בתעשייה הגלובלית. מלבד צ'ילה, אורוגוואי היא המדינה היחידה בדרום אמריקה שמייבאת בשר לארצות הברית הודות להקפדה של רף איכות גבוה ביותר.



נחמיה לחוביץ' היא חברה משפחתית שמנוהלת על ידי גל לחוביץ'.
התמחות החברה: גידול חוות בקר בחו"ל, קצביות בוטיק, מטבחים תעשייתיים, מפעלים למוצרי בשר, רשתות שיווק ועמידה בדרישות הקפדניות ביותר של  מנהל המזון והתרופות האמריקאי FDA  / האיחוד האירופי.




INAC מכון הבשר חוגג 50 שנה - מדובר בגוף ממשלתי השולט בתעשיית הבשר.




חגיגה של טעמים יחודיים צבעים מוסיקה וקוקטיילים 




כמה שנהנינו..



עם אילו תובנות יצאנו מהערב? אל תתפשרו על הבשר שלכם, לכו על הכי מובחר מגיע לכם!
ופינוקי קינוחים (פרווה) לסיום של ערב בשרים משובח !



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אנטיסטקס LISTEN TO YOUR LEGS!

19.3.18 מרכז הקונגרסים חיפה אירוע התרמה גדול של עמותת ל"ב- לילדים חולי סרטן- גם טיפקס יהיו שם.

"דשלי" קוסמטיקה אנטי אייג'ינג חדשנית מבוססת תאי גזע ממקור צמחי- תגיעו תנסו תאהבו תבינו.