יום שבת, 24 במרץ 2018

מתיו מולר המאסטר שוקולטייר של "לינדט" LINDT כאן בישראל - ללמד אתכם להכין טראפלסים נפלאים לשולחן החג.

lindt לינדט הוא מותג שוקולד שוויצרי  עם סטנדרטים גבוהים של איכות וטעם, מי שמכיר מייד מתמכר, כי פשוט (לעניות דעתי) אין לו מתחרים!  כל נסיעה מתחילה כבר בדיוטי עם השוקולדים המופלאים של לינדט ונמשכת לתוך חנויות הקונספט המופלאות שלה ברחבי העולם. סיפרנו למתיו מולר השוקולטייר של לינדט על נפלאות הבונבונים בטעם פמפקין והמנגו, ושמחנו לגלות שהוא אחראי על המנגו של לינדט, מתיו מולר המאסטר שוקולטייר של לינדט נחת כאן בארץ ללמד אותנו להכין טראפלסים נפלאים כשרים לפסח לשולחן החג.
אנחנו פגשנו אותו בסניף של חצי חינם בחולון, היום 24.3 אתם עוד יכולים לפגוש אותו בסניף טיב טעם ברמת החייל עד השעה 20:30.
ובסניף יטבתה סטופ מרקט, ארנה הרצליה, 25-26.3, בין השעות 15:30-20:30
וגם בסניף חצי חינם שרונים, הוד השרון 27-29.3, בין השעות 15:30-20:30



עכשיו תתנתקו קצת מהבונבונים של לינדט (אני יודעת קשה...) ונתמקד היום בשוקולד לינדט  מסדרת האקסלנס עם 70% מוצקי קקאו  שאיתה רקח מתיו את הטראפלסים, הנה קחו לכם טעימה קטנה, דיילות של לינדט ממתינות לכם עם מגשי שוקולד וטראפלס לטעימות. 
מתיו מלמד איך מכינים את הטראפלס והוא מגלגל אותם בציפויים לבחירתנו, פיסטוק,קוקוס ואבקת קקאו.
אתם יודעים מי אחראי להביא את לינדט לארץ?  חברת סידס "רק הטוב ביותר"



סדרת לינדט אקסלנס 

לינדט אקסלנס היא סדרה של טבלאות שוקולד מריר דקות, עשויות תערובת סודית של פולי קקאו שמעובד למרקם חלק ודק עשיר בטעמים וניחוחות - מה קיבלנו ? ליגת העל של השוקולד פר אקלנס.



לינדט השיקו לקראת חג הפסח טעמי אקסלנס נבחרים במחיר מבצע של 11.90 לטבלת שוקולד, ובחצי חינם ראיתי על המדפים מבצע משתלם של 2 טבלאות אקסלנס ב 20 ש"ח.
מתיו הביא איתו במזוודה נתחים נתחים של שוקולד אקסלנס אותם הוא מכדרר לכדורים קטנים חלומיים ומצפה בציפויים שונים, ומשבץ אותם בקופסת זהב כמו תכשיט יקר.  אלו הטראפלסים הכי טריים שתטעמו הוא אומר וגם מקיים..



סדרת אקסלנס של לינדט כשרה פרווה והיא נמכרת בכל רשתות השיווק ובחנויות המתמחות, הכשרות של הרבנות הראשית.



נכון ששילוב של שוקולד ושקדים הוא חלומי? אז בוודאי תשמחו לדעת שלינדט  הרחיבו והשיקו טעם חדש: שוקולד מריר בשילוב שקדים קלויים
המאסטר שוקולטיירים של לינדט  יוצקים לסדרת האקסלנס  אמנות ומומחיות  תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים ביותר.



מתיו ופיילת השוקולד בה טובלים את הטראפלסים לפני הציפוי, הציפוי נדבק לטראפלס בעזרת השוקולד.


כמו בפרסומת





ועכשיו  נגלגל פיסות טראפלס



ונטבול בשוקולד ונצפה



נשבץ יפה יפה


ונמשיך לציפוי הבא




קוקוס!




ויש לנו גם פיסטוקים



מכיוון שזו היתה היצירה הראשונה  בסדרה- גם מתיו מצלם !


וככה מכינים טראפלס מופלאים שאני מאמצת בשמחה  ויש סבירות גבוהה שהן יככבו בתור קינוח החג שלי.

טראפלס שוקולד במגוון ציפויים/ באדיבות מתיו מולר, מאסטר שוקולטייר לינדט
טראפלס שוקולד, יצירות קטנות ויוקרתיות מגנאש עשיר בשילוב שוקולד ושמנת
חומרים לכ-30 יחידות
זמן הכנה – כ-15-20 דקות
המצרכים:
60 מ"ל שמנת מתוקה/תחליף שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד לינדט אקסלנס קצוץ גס
15 גר' חמאה רכה / מרגרינה
אופציות לגימור: אבקת קקאו / אגוזים קצוצים וקלויים – אגוזי מלך, פיסטוק, שקדים, אגוזי לוז / שבבי קוקוס / אבקת סוכר
אופן ההכנה:
שלב ראשון: הכנת הגנאש
  1. מעל אש בינונית, מחממים בסיר את השמנת המתוקה עד לתחילת רתיחה, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומסירים מהאש.
  2. מערבבים ומקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  3. יוצקים את הגנאש לתוך כלי ומכסים בניילון נצמד. מוודאים שהניילון נוגע בכל שטח הפנים של הגנאש.
  4. מכניסים את הגנאש לקירור של לילה במקרר, או עד שהגנאש מתייצב.
שלב שני: יצירת הטראפלס
  1. השתמשו בכף מלון עגולה / כף גלידה קטנה / כפית קטנה וצרו עיגולים מתוך תערובת הגנאש היציבה והניחו על נייר אפיה.
שלב שלישי: גימור הטראפלס
  1. גלגלו את הטראפלס באחת מאופציות הגימור שבחרתם בעזרת זוג כפיות או עם הידיים.
  2. הניחו על צלחת הגשה
  3. את הטראפלס יש לשמור בקירור


מה הופך את שוקולד לינדט למיוחד כל כך?
רכיבים משובחים
תהליכים יחודיים של קלייה וטחינה (פולי קקאו)
פולי קקאו המשובחים ביותר
ההמצאה של לינדט מ 1879- תהליך הערבול הממושך
ומגע של שלמות!



שיהיה חג שמח כשר וטעים לכולכם ! 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה