יום רביעי, 22 ביולי 2015

COOKISS- אבקת הקסם לקישוט עוגות ועוגיות בקלי קלות!

אחת הסדנאות הכייפיות שעברתי, זו הסדנא של נעמי שלום  המקסימה מ COOKISS , נעמי היא גם בעלת הבלוג "חלום מתוק"  ואכן הסיפור של נעמי ו-COOKISS נשמע כמו חלום מתוק
את הפעילות המקסימה שעשינו עם עוגיות ובצק סוכר שציפינו באבקת הקסם של נעמי תראו עוד שניה, אך לפני כן אני אספר לכם סיפור קטן על חלומות שמתגשמים ועל העצמה נשית, בעצם זה הסיפור של נעמי.
לפני כ-10 שנים נעמי הועסקה בחברת אינטרנט בתפקיד של מנהלת חשבונות בכירה עד ש..הגיע משבר גיל 30-כמו שנעמי קוראת לו, והיא חיפשה שינוי אבל לא ממש ידעה איזה.
ניסתה לעצב שמלות, לנגוע באמנות ואז נחשפה לתחום "בצק הסוכר" שהיה אז בחיתוליו בארץ וכמו שנעמי אומרת "בעלטה בארץ", נעמי קראה פורומים, ניסתה לחקור את התחום המתוק, דרך אתרים מחו"ל כי להשיג אז מידע בארץ על בצק סוכר לא היה ממש מושג. אם רצית לדעת איך מתעסקים עם גוש הסוכר הזה היית צריכה להירשם לסדנא קודם, מי שידעה לא ממש נידבה מידע..
למי שזוכרת בצק סוכר נמכר אז באריזות של 4 קילו! מה עושים עם כל זה?
נעמי סברה שחייבים לחלק, למה לקנות כל כך הרבה?  נעמי חילקה את הכמות למיני בצק סוכר צבוע, בתחילה התדפקה על חנויות והציעה ף תנסו! זה היה מוצר הדגל הראשון-"מיני בצק סוכר" ואז התחילו הבקשות להגיע, מכוניות, טרקטורים,ליצנים..
נעמי מחייכת ונזכרת בהתחלה הלא קלה, ללכת אחרי החלום זה אומר לעזוב עבודה מסודרת , גם הבעל עזב את העבודה כטכנאי מיקרוגל ונרתם לעזור לנעמי , מחזור המכירות  עמד בשנה הראשונה על 60.000 ש"ח בלבד.משכנתאות חזרו ו..לא היה קל, כיום יש לנעמי חנות ביהוד, בקרית אונו ובעוד כחודש חנות בשרונה מרקט , המשרד מצוייד באישור של משרד הבריאות, נעמי עובדת קשה אבל נהנית מכל רגע, נעמי אומרת שהיא שמחה שהתעקשה ולא נשברה בדרך.
ועכשיו אתם מוזמנים להכיר את  "אבקת הקסם" של COOKISS -רשום בזכויות יוצרים אומרת נעמי. ואכן אבקה שכולה קסם!  מוצר יחודי שנוצר מתסכול תחום "הרוייאלייסינג", כאן מותר לטעות! מי שבתחום יודע שכדי להשיג מרקם הקצפה מסויים אסור היה לטעות , ואילו כאן עם אבקת הקסם זה כל כך קל, אפשר לטעות, אפשר להתנסות ותמיד להצליח- גם אם יש לך ידיים סופר שמאליות תצליחי להוציא תחת ידייך עוגיות ועוגות מקושטות  ממש כמו בקונדיטוריה.
כשנעמי פיתחה את אבקת הקסם-היה זה בתקופה  שעברה תהליך  מפרך מול משרד הבריאות כדי להשיג את רשיון היצרן ועל הדרך תוך עבודה מול טכנולוג המזון  נוצרה אבקת הקסם, האבקה מכילה חלבון ביצה מפוסטר, יש בכל אבקה צבע אחר גם אם אתם רואים רק צבע לבן..שימו מים ותראו איך הקסם קורה, כל קופסא מקבלת צבע אחר, אין צורך בצבע מאכל ,זה כבר בפנים, לכל קופסא מצורפת חוברת קטנטנה עם הסברים ושקית זילוף חזקה, אז איפה הקסם? אתם בהחלט רשאים לטעות- כל מה שצריך לתיקון זה מים/אבקת סוכר עד למרקם הרצוי. אני אומרת לכם 3.5 כפיות מים לקופסת האבקה ואתם מסודרים..
התנסינו לנו קצת בכיף  על נייר פרגמנט בזילוף, לאבקה יש שנה וחצי חיי מדף , חודש בקירור, עולה 12.90 ש"ח בלבד ומספיקה ל 15 עוגיות פתי בר, או לכיסוי עוגה בתבנית קוטר 21, החומר מתייבש באוויר וגם תוך כדי תנועה.
 נקודת זכות- את אריזות חוברות ההדרכה מכינים אנשים עם מוגבלויות ממע"ש 
נעמי מבטיחה שנלמד, נטעם, נהנה ונצייר וזה אכן קרה..
דוגמאות מתוקות בתבניות של COOKISS-אגב אם תהיתם לפירוש השם זה עוגיה ונשיקה! מתוק פה 
ועוד ..
גם קוקוס בצבע אפשר להשיג כאן, חשבתם למשל על עוגת כדורגל? דשא קוקוס ירוק!
נעמי מלמדת אותנו לצייר פרפר על סוכריה  ולמלא אותו
גם גביעי הגלידה הצבעוניים כאן מימין צופו באבקת הקסם, אנחנו מקבלות עוגיות וסוכריות וקדימה לעבודה!
אני הלכתי על צבעי גלידה-איך יצא?
מתוקים בחנות ובמפעל שביהוד 
אז הקסם מתחיל במגע עם המים , כל צבע סופח נוזלים בצורה אחרת, אם דליל מוסיפים אבקת סוכר
נעמי מספרת שבספטמבר אמור לצאת ספר מתוק בהוצאת סטימצקי, בו ניתן יהיה למצוא קרמים,מתכונים,טיפים מצויינים, עוגיות לציפוי, והדרכה מצולמת -איך עובדים עם אבקת הקסם.
חשבתם להפעיל ילדים בעזרת אבקת הקסם? רעיון מעולה!  תתארגנו על 3 אבקות קסם וחלקו אותן, אפשר ורצוי לערבב צבעים, צהוב ואדום= כתום. כחול וצהוב=ירוק ועוד..
שקית הזילוף- תצטרכו לנגב לה את "האף"  מידי פעם מלמעלה למטה זה הכיוון
לצייר? איזון זה כל הרעיון, משהו שתלמדו עם הזמן- זה קורה בשלב ירידת החומר לתזוזת היד, ללכת ותוך כדי להוציא את החומר.
כיף- שהחומר מתייבש באוויר ונדבק לכל דבר- תחשבו אילו כדורי שוקולד מדהימים אתם יכולים ליצור בעזרת אבקת הקסם
איך ממלאים שטח? זוכרים את הפרפר? פשוט נצמדים לקו המתאר וממלאים
אגב אין סוף ליצירות, תחרה, יצירת קונסטרוקציות-אין גבול!
הנאה? מובטחת! וזה טעים
חנות מתוקה וקסומה

היצירות שלי..
ולירון שלי שכל כך אוהבת בצק סוכר מתענגת על סוכריה מצופה באבקת קסם..כן שן נפלה היום..


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

בן&ג'ריס מחדשים -גלידת בצק עוגיות ללא חלב - רגישים ללקטוז? טבעונים? זו לגמרי הגלידה שלכם!

בחברת בן&ג'ריס משיקים את הטעם החמישי בסדרת הגלידות ללא חלב. שזה מהלך סופר מתחשב ברגישים ללקטוז ובטבעונים שגם להם מגיע להנות מגלידת...