יום רביעי, 19 בפברואר 2020

TOP CHEFS 2020 כוכבי משחקי השף מגיעים לבאר שבע 24-25/2/2020





אליעד דנון, דניאל גולן, עידו (פנדה) פיינבורג ורנן בלומנרייך קומטה
יתארחו במסעדות - כפרה, קפאסה, הספריה וקמפאי

כוכבי משחקי השף חוזרים לבאר שבע והפעם כוכבי העונה הנוכחית אשר ילהטטו תפריט ספיישל בימים שני ושלישי ה 24 וה- 25 לפברואר.
תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏4‏ אנשים‏, ‏‏אנשים מחייכים‏, ‏‏‏אנשים עומדים‏ ו‏פעילויות בחוץ‏‏‏‏‏
מסעדת כפרה תארח את אליעד דנון – שף "מונדו 2000" רסטו קלאב בלוינסקי, תל אביב.
הספיישלים של אליעד:
סלט קישואים שרופים, פריקי , עגבניות ובולגרית של פנחס.
 סלט ראשי קלמרי מטוגנים, עגבניות שרי, רכז רימונים, בצל ירוק ואורגולה.
 טרטר דג לבן – יוגורט מצומצם, ארטישוק מוחמץ, פומלה ופיסטוקים.
גזלמה מטוגן- מאפה טורקי מבצק יוגורט במילוי תרד, קשקבל וברינזה מגיע ליד ג'יג'יק.
טרטר בקר על חלה צרובה בחמאה חומה, טירשי דלעת, וטחינת הר ברכה.
ספריבס טלה בגלייז רימונים מעושן, תפוח אדמה קריספי ואיולי.
 תמונה יכולה לכלול: ‏‏אדם אחד‏, ‏‏מחייך‏, ‏‏לעמוד‏‏‏‏
מסעדת קפאסה תארח את דניאל גולן – מנהל מטבח של מסעדה מקסיקנית באילת.
הספיישלים של דניאל:
כדור של טלה קצוץ במעטפת עלי מנגולד , מטוגן בטמפורה על כספומט של עגבניות וסלט ירוקים לימוני.
טאקו סביצ'ה מקסיקני - קוביות אנטיאס טרי ,אבוקדו חלפיניו , ליים ,שמנת חמוצה ושברי טורטייה קריספית.
נתח כבד אווז על שבקייה מלוחה עם ריבת בצל וסירופ תבלינים.
סינייה של לחי עגל - בבישול ארוך עם תבשיל ארטישוק ירושלמי ומנגולד לימוני מוגשת עם מטבלים של דניאל.
מעורב דגים - צלוי בטאבון על פוקאצ'ה עם אריסה , לימון כבוש וירוקים. 
קאסדייה מקמח תירס עם אסאדו מפורק ושקדי עגל , מאשוויה של ירקות שרופים וסלסה מעושנת.
 תמונה יכולה לכלול: ‏‏אדם אחד‏, ‏‏מחייך‏, ‏‏טקסט‏‏‏‏
מסעדת הספריה –תארח את עידו פיינבורג (פנדה) – שף בעלים של "פיתה פנדה" בשוק הכרמל.
הספיישלים של פנדה:
 רק היום - פיתה עם אסאדו מבושל כול הלילה ומפורק עם טחינת עמבה , סלסה של עגבניות וכוסברה.
 עוף מפורק  -פיתה עם עוף מפורק ,גואקמולי , תבשיל שעועית שחורה, שמנת של פעם , סלסה של עגבניות ,צ'ילי ,ליים וכוסברה, פינוק חלפיניו.
  '' פיש אנד צ'יפס ''- נתחים של מוסר ים מטוגנים עם תפוחי אדמה פריכים , מטבוחה של עגבניות ופלפלים , רסק של  פלפלים ירוקים חריפים ,לימון כבוש ,שום  ועשבים.
 פילה חציל בענן – חציל אורגני אפוי מקורמל , צ'אטני סלק, בצל מוחמץ ,טחינה , סלט רענן וביצה מגורדת.
 תמונה יכולה לכלול: ‏‏אדם אחד‏, ‏‏מחייך‏, ‏‏זקן‏‏‏‏
פיתה עם אסאדו מבושל כול הלילה ומפורק עם טחינת עמבה , סלסה של עגבניות וכוסברה. 
פיתה עם עוף מפורק ,גואקמולי , שעועית שחורה, שמנת של פעם , סלסה של עגבניות ,צ'ילי ,ליים וכוסברה.
פיתה '' פיש אנד צ'יפס ''- נתחים של מוסר ים מטוגנים עם תפוחי אדמה פריכים , מטבוחת עגבניות ופלפלים , רסקשל  פלפלים ירוקים ,לימון כבוש ,שום  ועשבים.
פיתה במייה - עם עגבניות צלויות ,ביצה קשה , טחינה ונגיעה של חריף. 
 תמונה יכולה לכלול: ‏‏אדם אחד‏, ‏‏מחייך‏, ‏‏‏לעמוד‏ ו‏זקן‏‏‏‏‏
ומסעדת קמפאי תארח את רנן בלומנרייך קומטה שף פרטי שמתמחה במטבח היפני ועורך אירועים פרטיים. עבד בעבר במסעדות המובילות כמו למשל ניהול הבר היפני דיינינגס.
הספיישלים של רנן:
צ׳יראשי - מבחר סשימי של דגי ים טריים על אורז נישיקי שבבי נורי וסויה מתובלת בבוניטו מעושן .
טרטר המאצ'י  -ויניגרט שומשום וחלפניו, טוסטונים בחמאת יוזו קושו .
סשימי של אינטיאס  סלסת בצלים ו עירית, פונזו תפוזי דם.
באו- באן לחמנייה מאודה עם לוקוס צלוי במרינדת סאקיו מיסו, וירקות כבושים בתחמיץ. 
שיפודי סלמון אטלנטי במרינדת צ׳ילי קוריאני על ירקות ירוקים ברוטב יוזו ושום. 
סטייק סינטה צרובה בחמאת יאקיניקו עם באקצ'וי ואספרגוס. 
 תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏4‏ אנשים‏, ‏אנשים מחייכים‏‏
כפרה - טאפאס בר, רחוב סמילנסקי 25, באר שבע, טלפון: 08-6654854
מסעדת קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. 
טלפון : 08-6655122
מסעדת הספריה, רחוב נפחא 25, באר שבע. טלפון : 08-6655120
, רחוב חיל ההנדסה1, מתחם ביג, באר שבע       .מסעדת קמפאי 
טלפון : 08-6655999
תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏4‏ אנשים‏, ‏‏אנשים מחייכים‏, ‏‏‏‏אנשים יושבים‏, ‏נעליים‏‏ ו‏פעילויות בחוץ‏‏‏‏‏

אין תגובות:

פרסום תגובה

כנאפה אישית על הדרך בממתקי לימאס על כביש 85 - העצירה הכי מתוקה בצפון

כנאפה  אישית מתוקה וטעימה  בטירוף?  תרשמו לכם עצירה מתוקה מתוקה בשולי כביש 85 בכניסה למג'ד אל כרום, ממתקי לימאס של דאוד אבו דאוד בין ...